joi, 16 februarie 2012

Portrete!

Un portret in creion – un cadou perfect pentru cei dragi, si de ce nu chiar pentru tine?!

Portretele in creion nu sunt simple schite, ci desene foarte detaliate, realizate in minim 20-30 ore.

Avantajul acestui tip de portrete in creion este acuratetea si detaliul ce pot fi obtinute. E comparabil cu un tabloul alb negru, dar mult mai ieftin. De aceea ele sunt potrivite ca si cadou special pentru cei dragi, si de ce nu, pentru tine.
Iti plac lucrarile mele? Iti doresti un portret in creion pentru tine sau pentru cineva special?
Portretul comandat se obtine foarte simplu,prin 3 pasi:
Trimite o fotografie – Ataseaza fotografia ta in formularul de mai jos sau trimite-o la adresa de e-mail rock_alternativ1992@yahoo.com . Adauga cateva detalii despre portretul dorit: dimensiune, tip (realistic, sau fantezist – poate intr-un cadru de poveste? sau in stilul anilor 1920? sau in stil antic victorian?)
Voi realiza portretul si iti voi trimite o scanare – Voi realiza o schita pentru a stabili cum va arata desenul, in special daca e fantezist. Pe parcursul realizarii lui, vei primi mai multe scanari (prin e-mail) pentru confirmare. Daca tu vei fi multumit, si eu voi fi multumit :)
Doar in momentul in care esti multumit, vei plati, iar eu voi livra portretul – Plata se poate realiza prin PayPall sau transfer bancar. Dupa confirmarea platii, voi livra portretul in conditii de siguranta, prin posta (international) sau curierat (pt Romania). Costurile de livrare sunt incluse in pret.

Preturi:
Medium:8 x 11 inch
 20,3 x 28 cm;50 ron.

Large:11 x 14 inch
 27,9 x 35,6 cm;100 ron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu